Haydomkveld på Tryggheim Skule Nærbø 21 mars 2009

Me hadde ein gjild Haydomkveld på Tryggheim. Riktig nok var der litt mindre folk enn der har vore før, men folk koste seg å 2 timar gjekk fort. Team Nygård, som eg kaller dei, steikte å serverte lapper både når folk kom til Tryggheim å når det offisiella programmet slutta kl 9. Folk stoppa igjen på kaffi å lappar å drøsen gjekk lett. Vigdis å Åse kokte kaffi, Even å Ruben styrte teknikken, å me var eit findt lag. 

Eg starta kvelden med å ønska velkommen. Så presenterte eg heila Team Nygård som eg kaller teamet som var med meg til Haydom i desember i 2008 der me ordna med vatn til Balangdalalu landsbyen, 4 små landsbyer, 6 skuler å Haydoms helsesenter i Balangdalalu.

Så tok Svein Birkeland å Lars Inge Nygård sin del med å vise bilder å fortalde fra turen.

Holger Kjølvik haldt andakt å var forsangar å spelte trekkspel til allsang.

Så hadde me besøk av sykepleiarane Loema å Marta fra Haydom.

Dei er 1 år på utveksling i Norge i regi av fredskorpset. Dei er mesteparten av tida på sykehuset i Kristiansand, men nå hadde dei vore 3 veker på sykehuset i Stavanger. Det er alltid gildt å ha gjester fra Haydom å Dr. Hans Espeland fra Grimstad, som bur på Nærbø med sin familie å som har vore doktar 2 perioder på Haydom, interjua sykepleiarane.

Så var det min del til slutt. Eg viste ca. 40 bilder å fortalde om alt arbeidet som pågår å alt arbeidet eg har på gang, både med ny 6 julsdreven Scanialastebil å ny 155 hk 4-hjulstrekt Massey Fergusontraktor fra Eiksenteret på Klepp. Dei skal leverast til Haydomsykehuset forhåpentlig i desember 2009. Ein stor julagave til ca. 2 å ein halv million kroner.

Så sang me ein sang, samla inn penger, å så sang me eit borvers til slutt. Guri Torsvik spelte piano til sangane. Ei Fantastisk kollekt vart det: 43 000 kr.

Takk til alle som deltok å Takk til Tryggheim v/Rektor Gjermund Viste som alltid seier eit stort JA når eg spør om å få arrangsjera Haydomkvelder på Tryggheim!

Ingar Kvia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.