Den store veldedighetsauksjon på Eik Senteret på Klepp blei en suksess.

Eik Senteret hadde lagt ner enormt med resurser i marknadsføring av denne auksjonskvelden. Heilsides annonse i fargar i Stavanger Aftenblad å fargeannonse i alle avisene i samkjøringen. Jærens Misjonsradio å Nytt Liv Media var også gode på annonseringa av auksjonskvelden å når Arvid Mæland å meg (Ingar) fekk eit langt interjuv på NRK Rogalandssendinga formiddagslokalen same dagen som auksjonen var 7. oktobar så var det bare full klaff på marknadsføringa. Att Arvid Mæland hadde klart å få fjernsynet NRK Rogalandssendinga til å stilla på auksjonskvelden å laga reportasje var heilt fantastiskt.

Der kom enormt med folk. Me har anslått ein plass mellom 800 å 1000. Vidar Haukali, sjefen på Eik Senteret, yngste velkommen. Så snakka eigaren av Eik Senteret, Bjørn Rygg, mykje findt om Haydominnsamlinga. Deretter opna ordførar Elfinn Lea i Klepp auksjonen, også med mange lovord om Haydominnsamlinga, før  eg snakka ca. 7 minutt om  innsamlinga, alt eg har på gang, å om att eg er veldig takknemmelig for alle som er med å jelper, å om att haydominnsamlinga er eit stort spleiselag.

Auksjonskvelden vart ein stor festkveld, Auksjonarius Arvid Mæland med sitt enorme kontaktnett haldt kjøre heile kvelden, Elise Vatsvaag med band sang fine sangar og revygruppa Søstrene Obrestad fekk fram mykje lått å løye. Dei er bare fantastiske! Kunstnaren Ivan Storm Juliussen var også framme å fortalte ein fin historie om eit findt bilde fra si private samling som han hadde gjitt til auksjonen.

Resultatet for  haydomauksjonskvelden vart i øvekant av 800 000 kr. Det igjen betyr att mi innsamling til Haydom nå har passert 10,1 mill. kr.

Ein ny Massey Fergusontraktor, MF 5475 som kostar 555 000 kr som eg har kjøpt til Haydomsykehuset, vart også vist fram på auksjonen. Traktoren skal sendast fra Gøteborg 2. desembar , men først skal traktoren stillast ut på landbruksutstillinga Agrovisjon i Stavanger forum 22., 23. og 24. oktobar.

Haydomauksjonen vart ein kveld me vil husa å som folk vil snakka om. Eg har fått så enormt med positive tilbakemeldingar. Eg er enormt Takknemmeleg til Eik Senteret å alle folka deiras som legg ned ein enorm innsats for å få denne auksjonskvelden til. Er også veldig Takknemmeleg for alle folka som gav inn ting til auksjonen å til alle som kjøpte ting, baud på ting å var med å laga ein stor festkveld. Håpar alle folka var så godt fornøgde att dei får lyst til å væra med også på neste Haydomauksjon som vert omtrent på same tida neste år.

Eik Senter eigar Bjørn Rygg har tidlegare sagt att dette samarbeidet me har med å jelpa Haydomsykehuset er foreløpigt eit 5 års prosjekt, men i sin tale på opninga sa han att nå har det vorte til eit føreløpigt 10 års samarbeid, noko som betyr att me har 7 år igjen med årlege Haydomauksjoner på Eik Senteret. Tusen Takk Bjørn Rygg! Dette er fantastisk!

Vil også retta ein Takk til kveldends hovudsponsorer:

GRUDE  BYGG
FISKÅ MØLLE
T. S. STANGELAND
B. R. INDUSTRIER
NORWAY RANCH

Helsing  Ingar  Kvia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.