Velkommen arrow Nyheter arrow Haydomtraktoren på vei til Tanzania (bildeserie).
Saturday, 26 May 2018
 
 
Haydomtraktoren på vei til Tanzania (bildeserie). Skriv ut
Haydomtraktoren på vei til Tanzania (bildeserie).

 
Trykk her for å sjå bilder fra Bjerkreimsmarken og transporten.

 
Eik  Sentrauksjonen 1. oktobar var ein fantastisk kveld. Å få væra i lag med Haydomtraktoren å mykje jille traktorfolk dei neste 3 dagane, 2., 3. og 4. oktobar på Eik Senteret sin stand på Bjerkreimsmarken, var så gildt att eg kunne tenkt meg å hatt ein ny Haydomtraktor på Eik Senteret sin stand på Bjerkreimsmarken kvart år. Eg fekk snakka med mange folk både som eg kjende å som eg ikkje kjende, men folk som var interesserte i mitt hjelpearbeid for Haydom Lutheran Hospital i Tanzania. 
 
Veret viste seg ikkje fra godsia. Der var mykje regn å til tider ikkje uteværande så vist der hadde vore fint ver så hadde eg nok i likhet med alle andre utstillarar snakka med mykje meir folk.

 
Sundagskvelden kl. 5 kjørde eg traktoren til Håkull Transport på Sandnes. Der stod trailersjåfør Finn Skurve, veteran med 42 års erfaring bak rattet, å venta på meg. Eg skrudde av ein del ting på traktoren som kunne væra utsett for steling på kaien når traktoren kjem inn til Dar es Salaam i Tanzania. Så lasta me traktoren, stroppa han godt fast å kl. 19:30 kunne Finn Skurve begynna på første etappe av turen til Tanzania: Transporten til Gøteborg i Sverige der Haydomtraktoren vert lasta over på båt. Den skal væra inne i Tanzania ca. 14. november. 
 

Veteran trailer-sjåfør Finn Skurve klar for ein sikker transport til Gøteborg søndagkvelden.
Veteran trailer-sjåfør Finn Skurve klar for ein sikker transport til Gøteborg søndagkvelden
4. oktober 2009

Ein Stor Takk til Eik  Senteret, til Finn Skurve å til Håkull Transport !

Helsing
Ingar Kvia

 

 

 

 
Top!
Top!