Velkommen arrow Nyheter arrow Åse og Ingar Tur 2 til Sverige
Saturday, 26 May 2018
 
 
Åse og Ingar Tur 2 til Sverige Skriv ut
Åse og Ingar på tur til Årboga i Sverige (tur 2).

(Fleire bilete av bilen nederst på sida.)

Åse å eg var på ferdigbefaring å gjennomgang på korleis alt fungerte på den nye Haydomscanien hjå påbyggaren Arbogavagnar i Arboga i Sverige fredag 28. august.

Me har kjørt 184 mil denne helga for å få sjå den nye Haydomscaniaen ferdig påbyggd før han vert sendt med båt fra Gøteborg ca 1 septembar.Den nye lastebilen til Haydomsykehuset skal væra framme i Dar es Salaam i Tanzania ca. 8. oktobar å da startar eit langt å tidkrevande arbeid med klarering å alt som må gjærast i forbindelse med att sykehuset er fritatt fra avgifter.

Teamet hjå Arbogavagnar har utført eit findt kvalitetsarbeid å Åse  å eg vart veldig godt motatt når me var der på besøk.

Det er viktig å heilt nødvendig for meg å få sjå lastebilen ferdig før han vert sendt. Det er ein måte å halda oppe gnisten på dette stora tidkrevande arbeidet. Eg må også til minste detalj vita korleis alt fungerar for eg skal tross alt overlevera denne flotte, nye, dyre Haydomscaniaen til min gode sjåfør Venance Moshi. Har allerede begynnt å gleda seg til overleveringa på Haydom. Eg veit ikkje enda om det vert før eller etter jul.

Husk årets auksjon på Eiksenteret.

Eiksenteret på Klepp arrangsjerer også i år aukson  til inntekt til Haydom. Auksjonen vert på kvelden 1. oktobar.
 

Dersom du har fine ting du vil gi inn til auksjonen:
 
Ta kontakt med Ingar på tlf: 992 70 543.

Ingar Kvia

 
Top!
Top!